Születésnapi- és egyéb rendezvények

gyerekeknek

Szülinapi zsúr

A születésnap megszervezése-lebonyolítása során célunk, hogy az ünnepeltnek és kis barátainak felejthetetlen napot szerezzünk. Vidám játékokkal, érdekes, kreatív foglalkozásokkal szórakoztatjuk őket, különféle programokkal kötjük le figyelmüket, így segítve ezzel az anyukáknak apukáknak, hogy ők is élvezhessék gyermekük e fontos ünnepét.

Vállaljuk komplett szülinapok lebonyolítását, ahol mindenről mi gondoskodunk a meghívó kiküldésétől a takarítással bezárólag.
Ezen kívül örömmel rendezünk egyedi zsúrokat, ahol bárki megtalálhatja a számára legkedvesebb programokat.

Csapatunk szakképzett, nagy tapasztalatokkal rendelkező, kedves emberekből áll, akiknek legfontosabb feladatuk, hogy szeretetet, kedvességet és vidám szórakozást biztosítsanak a gyerekeknek a szülinapjukon.

Zsúrokra az alábbi programokat ajánljuk, de szívesen teljesítjük a kis ünnepelt minden egyéb álmát, kívánságát.

szolgáltatások

Arcfestés

Az arcfestés dekoratív kiegészítője egy vidám összejövetelnek.

Alkotóműhely, kézművesasztal

Az alkotóházban szakemberek vezetésével a gyermekek kreatív tárgyakat készíthetnek el, melyet a rendezvény végén magukkal is vihetnek. Üvegfestés, gipsz figurák festése, gyöngy fűzés, de akár a szülinapi süti díszítést is választhatják.

Sport programok

Rendkívül sok ötletes, vicces sor és csapatjáték közül lehet választani (kötélhúzás, zsákban ugrálás, sárkány eregetés, foci pálya, tollas………stb. Korhatár nélkül minden izgő-mozgó gyereknek ajánljuk. Szabadtéri helyszínen.

Ugrálóvár

Az ugrálóvár mindig biztos siker egy szülinapon. Nálunk több féle kivitelű ugrálókat talál, már a legkisebbek számára is kínálunk kedves, biztonságos és kedvező árú kis hempergőket.

Játszósarok

Egy játszószőnyegen kínálunk rendkívül szórakoztató társasjátékokat activity, twister,melyeket nagyobb gyermekek is szívesen játszanak.

Buborék fújás

Egy igazi szülinapi zsúr kihagyhatatlan része a buborék fújás, mely feledtébb szórakoztató időtöltés minden egyes csemete számára.

Lufi hajtogatás

A gyerekek fantáziája alapján különböző állat és forma-motívumokat, alakzatokat hajtogat animátorunk Disney jelmezbe öltözve.

Trambulin

Más néven ugráló asztal, felejthetetlen élményt nyújt a nagy mozgás igénnyel rendelkező gyerekek számára, ahol számtalan mozgás kombinációt kipróbálhatnak. Ez nem csak egy gyerek játék és nem csak kikapcsolódásra szolgál, hanem a fizikum javítása mellett kiváló mozgást koordináló, mozgást fejlesztő szerepe is van.

Vattacukor

Igazi különlegesség egy szülinapi partin, ha az ünnepelt egy habos, édes csodával várja a kis vendégeit, de együtt is elkészíthetik a csábos vattahalmokat.

Légpuska lövészet

Gyerek és felnőtt szülinapi zsúrokra egyaránt ajánljuk. Szigorú szabályok mellett és lövészet vezető társaságában annál nagyobb élményt nyújtó program különlegesség.

Quad

Ezt a kellemes időtöltést ajánljuk azoknak, akik szeretik a technikai sportokat és kedvelik a természet közelségét. A quadozást ajánljuk családoknak és baráti társaságoknak egyaránt.

loter-fuzesabony

Rendezvény helyszín

Ha nem rendelkezik a rendezvény számára megfelelő méretű és felszereltségű helyszínnel mi tudunk Önnek biztosítani.

A Füzesabonyi Lövészklub lőtere nem csak gyönyörű környezettel rendelkezik, hanem minden szükséges épület és berendezés rendelkezésre áll akár egy több száz fős rendezvény lebonyolítására is.

Previous slide
Next slide

További szolgáltatások

Díszítés (asztal, székek, tányér, pohár, evőeszköz, terítő, dekoráció, héliumos lufi…..stb).

Egyedi torták készítése.

Gravírozott ajándéktárgyak készítése.

További kérdése van?