SZABADTÉRI JÁTÉKOK, PARTY- ÉS RENDEZVÉNYKELLÉKEK...
Ugráljunk.hu 2010 - 2020 © Minden jog fenntartva

Arcfestés

Az arcfestés dekoratív kiegészítője egy vidám összejövetelnek.
arcfestés

Alkotóműhely-kézművesasztal

Az alkotóházban szakemberek vezetésével a gyermekek kreatív tárgyakat készíthetnek el, melyet a rendezvény végén magukkal is vihetnek.
Üvegfestés, gipsz figurák festése, gyöngy fűzés, de akár a szülinapi süti díszítést is választhatják.
Kézműves asztal

Sport programok

Rendkívül sok ötletes, vicces sor és csapatjáték közül lehet választani (kötélhúzás, zsákban ugrálás, sárkány eregetés, foci pálya, tollas………stb.
Korhatár nélkül minden izgő-mozgó gyereknek ajánljuk. Szabadtéri helyszínen.
Sport programok

Ugrálóvár

Az ugrálóvár mindig biztos siker egy szülinapon. Nálunk több féle kivitelű ugrálókat talál,  már a legkisebbek számára is kínálunk kedves, biztonságos és kedvező árú kis hempergőket.
Ugrálóvárak

Játszósarok

Egy játszószőnyegen kínálunk rendkívül szórakoztató társasjátékokat activity, twister,melyeket nagyobb gyermekek is szívesen játszanak.
Játszósarok

Buborék fújás

Egy igazi szülinapi zsúr kihagyhatatlan része a buborék fújás, mely feledtébb szórakoztató időtöltés minden egyes csemete számára.
Buborékfújás

Lufi-hajtogatás

A gyerekek fantáziája alapján különböző állat és forma-motívumokat, alakzatokat hajtogat animátorunk Disney jelmezbe öltözve.
lufi1

Trambulin

Más néven ugráló asztal, felejthetetlen élményt nyújt a nagy mozgás igénnyel rendelkező gyerekek számára, ahol számtalan mozgás kombinációt kipróbálhatnak. Ez nem csak egy gyerek játék és nem csak kikapcsolódásra szolgál, hanem a fizikum javítása mellett kiváló mozgást koordináló, mozgást fejlesztő szerepe is van.
trambulin2

Vattacukor

Igazi különlegesség egy szülinapi partin, ha az ünnepelt egy habos, édes csodával várja a kis vendégeit, de együtt is elkészíthetik a csábos vattahalmokat.
vattacukor

Légpuska lövészet

Gyerek és felnőtt szülinapi zsúrokra egyaránt ajánljuk. Szigorú szabályok mellett és lövészet vezető társaságában annál nagyobb élményt nyújtó program különlegesség.
Légpuska lövészet

Quad

Ezt a kellemes időtöltést ajánljuk azoknak, akik szeretik a technikai sportokat és kedvelik a természet közelségét. A quadozást ajánljuk családoknak és baráti társaságoknak egyaránt.
Quad

Mese vetítés, playstation

playstation
A születésnap megszervezése-lebonyolítása során célunk, hogy az ünnepeltnek és kis barátainak felejthetetlen napot szerezzünk. Vidám játékokkal, érdekes, kreatív foglalkozásokkal szórakoztatjuk őket, különféle programokkal kötjük le figyelmüket, így segítve ezzel az anyukáknak apukáknak, hogy ők is élvezhessék gyermekük e fontos ünnepét.

Vállaljuk komplett szülinapok lebonyolítását, ahol mindenről mi gondoskodunk a meghívó kiküldésétől a takarítással bezárólag.
Ezen kívül örömmel rendezünk egyedi zsúrokat, ahol bárki megtalálhatja a számára legkedvesebb programokat.

Csapatunk szakképzett, nagy tapasztalatokkal rendelkező, kedves emberek akiknek legfontosabb feladatuk, hogy szeretetet, kedvességet és vidám szórakozást biztosítsanak a gyerekeknek a szülinapjukon.

Zsúrokra az alábbi programokat ajánljuk, de szívesen teljesítjük a kis ünnepelt minden egyéb álmát, kívánságát.
Válasszon a CSOMAG ajánlatink közül!

A csomag alapján történő rendelés nem csak megkönnyíti a választást, hanem lényegesen kedvezőbb áron is juthat hozzá a kért szolgáltatáshoz.
Csomag ajánlatainkat
Név:
Telefon:
Email:
Üzenet:
Click for new image
A bérbeadáson kívül üzemeltetéssel is foglalkozunk.


Ha nincs lehetőség arra, hogy játékainkat bérbe vegyék, nagyon szívesen elmegyünk falunapokra, gyereknapokra, bármilyen jellegű rendezvényeikre.

Ajánlatunk ebben az esetben is nagyon kecsegető 500 Ft  ÁFA/ 15 perc áron dolgozunk, ami nagyon nem mindegy a helyi lakosok pénztárcájának.

Ha felkeltettük érdeklődésüket és a jövőben szükségük lenne a játékok valamelyikére , telefonon, vagy e-mailben  várjuk a megrendelésüket.
Ezen kívül vállaljuk még:
Szülinap teljes megszervezését (a meghívó kiküldésétől kezdve a takarítással bezárólag)
Ha nincs megfelelő helyszín, mi tudunk biztosítani! ( Füzesabony Városi lövészklub)
Díszítés (asztal, székek, tányér, pohár, evőeszköz, terítő, dekoráció, héliumos lufi…..stb)
Egyedi torták készítése
Gravírozott ajándéktárgyak készítése